0299676573

Wijdewormerplein 3, 1456 CB, Wijdewormer

DIRECT RESERVEREN

De Hoek is Online!

Dat we onze deuren weer moeten sluiten voor volwassen activiteiten is natuurlijk echt helemaal niet leuk. Maar er is een upside! We kunnen jullie nu weer allemaal online tegelijk zien. In plaats van maximaal met 30. Dus ook onze vaste quiz deelnemers uit alle delen van het land.
Zo staat onze eerste Online Pub Quiz alweer gepland op 6 november en hebben we een hele toffe samenwerking met Berging Brouwerij. Namelijk de Online Proef Quiz. Dit is een Pub Quiz gecombineerd met een bierproeverij. Hoe leuk is dat! We bezorgen de biertjespakketten (inclusief lekkere snacks) voor nog geen 25 euro per persoon bij je thuis. Don’t worry, het gaat echt niet alleen over bier en je wordt niet overhoord. Het is vooral leuk, lekker en gezellig.
Wist je trouwens dat we al onze Online events ook voor bedrijven doen? Onze agenda begint zich alweer te vullen met Online Quizzes, Muziekbingo’s en Online Escape Room voor vele bedrijfsuitjes en najaarsevenementen die dit jaar helaas niet op kantoor door kunnen gaan. Wil jij dat ook? Check alle opties op de Online Bedrijfsuitjes pagina¬†. En heb je vragen? Stel ze gerust! info@dehoek.nl