0299676573

Wijdewormerplein 3, 1456 CB, Wijdewormer

DIRECT RESERVEREN

Escape Room voor Kids: The pirate ship

Jullie worden ontvangen aan je eigen tafel waar we beginnen met een wafel versieren en lekker een glaasje limo drinken.
Vervolgens spelen we een kadootjesspel waarbij de jarige de meegebrachte kado’s kan uitpakken. Daarna volgt de instructie voor de Escape Room. En worden jullie uitgedaagd om binnen 60 minuten uit het Piratenschip te ontsnappen.

Het verhaal van Kapitein Henrik Hoek en zijn schip De Queen Emma

Het is inmiddels ruim 300 jaar geleden dat Kapitein Henrik Hoek met zijn schip de Queen Emma schipbreuk leed op een rotspartij die niet op de landkaart terug te vinden is. Het is dan ook niet zo vreemd dat het schip heel moeilijk te vinden is. Jij en je vrienden zijn al jarenlang op zoek naar dit schip want aan boord zou zich de allergrootste, meest waardevolle diamant ter wereld bevinden. En vandaag hebben jullie het schip dan eindelijk gevonden!
Henrik Hoek was de meest beruchte kapitein van de piratentijd en er gaan geruchten gaan dat er wel eerder groepen rooflustige piraten het schip hebben gevonden, maar van deze piraten is daarna vreemd genoeg nooit meer iets vernomen.
Zou de diamant dan toch vervloekt zijn, zoals de legende vertelt? Dit is jullie kans om de diamant te vinden! Maar of dat nu wel zo’n slim idee is..? De enige manier om daar achter te komen is door de Escape Room te spelen.

  

Dit feestje is te boeken als:

Basis feestje: ongeveer 1,5 uur. €16,95 per kind.
Compleet feestje: ongeveer 2 uur. €19,95 per kind.
Deluxe feestje: ongeveer 2,5 uur. €23,95 per kind. 

Dit feestje combineren met VR Gaming? Dat kan al vanaf €26,95! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Reserveer hier je kinderfeestje Escape Room.

Geen kinderfeestje, maar wel met je vrienden de Escape Room spelen? Dat kan natuurlijk ook! De Escape Room is namelijk ook los te boeken voor kids, of voor een combinatie van kids en volwassenen.

Reserveer de Escape Room