0299676573

Wijdewormerplein 3, 1456 CB, Wijdewormer

DIRECT RESERVEREN

Escape Room

Unieke Escape Room in Purmerend

Het verhaal

Het is inmiddels ruim 300 jaar geleden dat Kapitein Henrik Hoek met zijn schip, de Queen Emma, schipbreuk leed op een rotspartij die niet op de landkaart terug te vinden is. Het is dan ook niet zo vreemd dat het schip heel moeilijk te vinden is. Henrik Hoek was de meest beruchte kapitein van zijn tijd en aan boord van het schip zou zich de allergrootste, meest waardevolle diamant ter wereld bevinden. De geruchten gaan dat er wel eerder groepen rooflustige piraten het schip hebben gevonden, maar van deze piraten is daarna vreemd genoeg nooit meer iets vernomen.
Zou de diamant dan toch vervloekt zijn, zoals de legende vertelt? Of is het de geest van Kapitein Henrik Hoek die nog altijd op het schip rondwaart.  Na een jarenlange zoektocht is het jullie dan toch gelukt om het wrak van het schip te vinden. Als je het aandurft om naar binnen te gaan is dit is jullie kans om de diamant te roven! Maar is dat wel zo slim?

Reserveer nu de Escape Room

Uniek in Purmerend – een escape room voor zowel kinderen als volwassenen.  

Onze Escape Room is uniek in Purmerend. Naast dat het een volledig ingericht piratenschip is, kan deze namelijk aangepast worden op verschillende niveaus. Zo kunnen zowel groepen kinderen als groepen volwassenen, of een combinatie daarvan spelen.

Kom dus met de hele familie op de jaarlijkse familiedag, of met het gezin voor een leuke avond of middag uit! We maken na afloop een groepsfoto voor het schip zodat je een leuke herinnering hebt aan deze ervaring. Onze bar is ook geopend voor een gezellig hapje en drankje.

Escape Room kids  Escape Room  Escape Room uitje

Duur van de Escape Room: maximaal 1 uur om te ontsnappen. (+15 min speluitleg)

Prijzen

t/m 4 personen:   € 85,-                                          

5 personen:           € 97,50                                                     

6 personen:           € 108,-                                          

7 personen:           € 115,50                                        

8 personen:           € 124,-                                           

9 personen:           € 139,50                                       

10 personen:         € 155,-                                           

 

Escape Experience: The Pirate ship & VR Game Bomb defusal

Om uit de Escape Room te kunnen ontsnappen is een goede samenwerking cruciaal. Test eerst of jullie team wel de skills heeft om goed samen te werken met de VR Game Keep talking and nobody explodes. Tijdens dit kleine half uur wordt getest hoe goed jullie samen werken terwijl je samen een bom moet ontmantelen. Om de beurt krijg je de VR bril op en bevind je je in een virtuele kamer waar je een bom voor je ziet. Je teamleden zien de bom niet maar moeten via de handleiding die zij krijgen jou helpen de bom onschadelijk te maken. Superspannend en kan je meteen je team spirit testen!

Duur: ± 25 minuten (4 bommen)
Kosten: €20,-