0299676573

Wijdewormerplein 3, 1456 CB, Wijdewormer

DIRECT RESERVEREN

Het was me een jaartje wel!

Hoe het begon…
Op 20 februari 2019 zijn, na maandenlange voorbereidingen, de deuren van De Hoek in Purmerend geopend. De Hoek is opgericht met het doel om voor iedereen het perfecte feest te kunnen organiseren. VR Gaming, bordspellendag, bier- en wijnproeverijen, kookworkshops, een escape room, pubquiz of muziek bingo: er is voor ieder wat wils!

Helaas werd er een jaar later flink wat roet in het eten gegooid. COVID-19 was een enorme tegenslag voor de horeca- en evenementenbranche en dus ook voor De Hoek. Maar stilzitten deden wij zeker niet! Met het hele team van De Hoek zijn wij over nieuwe mogelijkheden gaan nadenken voor de onderneming. Activiteiten die normaal gesproken fysiek plaatsvonden, zoals de pubquiz en muziek bingo, werden in deze tijd online gegeven.

Een nieuwe uitdaging!

In 2020 deed de mogelijkheid zich voor om de locatie van het voormalig Dorpshuis in Neck over te nemen. Neck is een gezellig dorp in de plaats Wijdewormer, gelegen in de provincie Noord-Holland. Deze nieuwe locatie zou ons de mogelijkheid bieden om nog breder te gaan in het aanbod van diverse activiteiten. De keuze om deze uitdaging aan te gaan was dus vrij snel gemaakt.

Op 1 januari 2021 hebben wij de sleutels van het nieuwe pand gekregen en zijn wij samen met vrienden, familie en personeel keihard aan de slag gegaan om de zaak een complete make-over te geven en de locatie om te toveren tot 1456. Niet alleen is ons bargedeelte verdubbeld qua ruimte, maar we beschikken nu ook over een professionele keuken, een podiumzaal en een gymzaal! Onze organisatie De Hoek organiseert alle activiteiten en ons bijbehorende eetcafé 1456 vult dit aan met lekker eten en drinken. Door de beschikbare gymzaal, zullen er nu meer sportieve evenementen kunnen plaatsvinden en het aanbod van kinderfeestjes kan flink worden uitgebreid met bijvoorbeeld een potje apenkooien en een nerf spel. Ook aan de Escape Room wordt hard gewerkt!

Nu langzaam aan begint alles weer te lopen. In maart 2021 zijn wij open gegaan voor take-away en vanaf het moment dat de regels werden versoepeld, is ons eetcafé ook open gegaan. Ook activiteiten kunnen weer op locatie plaatsvinden. Door De Hoek en 1456 te combineren kunnen onze feesten en evenementen worden uitgebreid om zo een onvergetelijke indruk bij jou achter te laten. Wij zijn nu een locatie geworden waar zowel dorpsgenoten als mensen van buitenaf samenkomen voor een lekker hapje en drankje of een gezellig feestje.

Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten, want er komen weer leuke activiteiten aan!