0299676573

Wijdewormerplein 3, 1456 CB, Wijdewormer

DIRECT RESERVEREN

Online Bedrijfsuitjes

Samen bij elkaar, vanuit je eigen huiskamer!

Nu thuiswerken steeds meer de norm is, zetten we onze in coronatijd opgezette online bedrijfsuitjes door. Ook voor bedrijven met medewerkers door het hele land, het hele continent of de hele wereld organiseren wij graag een online uitje.

Online bedrijfsuitjes

Een online bedrijfsuitje via De Hoek zorgt voor verbinding tussen jouw collega’s. Bekend zijn wij al van onze Online Pub Quiz. Deze hebben we al mogen organiseren voor onder andere Spotify, Tenzenger Groep Nederland, PricewaterhouseCoopers, Hogeschool Utrecht en Aegon.
Deze Pub Quizzen worden altijd voorzien van een persoonlijk tintje. Zo kunnen de deelnemers stemmen op hun favoriete categorieën, net als bij onze real-life quiz. Heb je leuke vragen of weetjes over het bedrijf? Geen probleem, ook deze zetten we in. En natuurlijk gooien we onze eigen dosis humor, gezelligheid en gekheid in de mix.
Nu we ook de Online Bingo, Online Muziek Bingo, én de Online Escape Room hebben ontwikkeld hebben we een totaalpakket aan mogelijkheden.

Online Pub Quiz

Gezelligheid en humor staan voorop in deze Quiz. Geen ultiem moeilijke quiz, maar wel genoeg uitdaging om eens te kijken of die wijsneus van een collega echt zoveel weet over dure sportauto’s. Of weet jij misschien zelf heel veel over het dierenrijk? Jullie kiezen de categorieën dus het sluit altijd aan bij de kennis van de collega’s. Individueel of in teams deelnemen, alles is mogelijk. Ook kunnen we het bedrijf voorzien van drank- en snackpaketten.

Duur 2 uur (andere tijdsduur mogelijk in overleg)
Vanaf € 5,- per persoon

 

Online Muziek Bingo

Een hilarische middag of avond beleef je met onze Online Muziek Bingo. Ben jij een ster in raad het plaatje? Dan heb jij als eerste de bingokaart vol en win jij geweldige prijzen. Moeilijk? Zeker niet! Lachen gieren brullen? Gegarandeerd. De presentatoren gaan zelf al uit hun plaat(je). Bij de bingo verzorgen wij de bingokaarten en zijn er uitgebreide mogelijkheden voor partypaketten.

Duur 1,5 uur (andere tijdsduur mogelijk in overleg)
Vanaf € 4.50 per persoon

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Online bedrijfsuitjes
Online Pub Quiz voor Skiinformatie.nl
Online bedrijfsuitjes
Inclusief pistebully!

Online bedrijfsuitjes

 

Deze bedrijven gingen jou onder andere voor:


Online bedrijfsuitjesOnline bedrijfsuitjes

Online bedrijfsuitjes