0299676573

Emmakade 1A, 1441 ET Purmerend

DIRECT RESERVEREN

Samen verslaan we Corona

Onze aanvullende huisregels in tijden van Corona geldig vanaf 1 augustus 2020.

Gelukkig, wij zijn weer geopend. Natuurlijk kunnen we dit nog niet volledig doen zoals jullie van ons gewend zijn, maar we hebben De Hoek ingericht volgens de normen van het RIVM en de KHN. Kom je ons bezoeken? Dat is super! Lees wel even onze aangepaste huisregels hieronder zodat je goed geïnformeerd bij ons aankomt.

Algemeen

Reserveren is verplicht, maar dat deed je eigenlijk altijd al bij ons. Dit kun je doen via onze website of telefonisch. Tijdens het reserveren word je gevraagd deze huisregels door te lezen en te accepteren.
Bij binnenkomst ben je verplicht je handen te desinfecteren met de gel die wij bij binnenkomst voor je hebben klaargezet. Van te voren dien je te controleren of jij, of een huisgenoot, in de afgelopen 24 uur last heeft gehad van hoesten, een neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheid. Bespreek dit ook met de anderen waarmee je komt, en laat mensen met klachten thuis blijven. Wij doen er alles aan om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken binnen De Hoek. Je bent zelf verantwoordelijk om deze afstand te bewaren.

Escape Room

Wij hebben onze Escape Room met tape en 1 schroef omgebouwd tot een Corona Proof Escape Room. Je kunt met tot en met 8 personen onze kamer spelen op 1,5 meter afstand. Je speelt dan in tweetallen die afstand van elkaar bewaren. Met meer mensen spelen kan ook, als je aangeeft dat je tot één huishouden behoort. Gelukkig was onze Escape Room altijd al inzetbaar op diverse niveaus en kan je deze dus met het hele gezin komen spelen.

VR-Gaming

Het begeleiden van VR-Gaming geldt als contactberoep. Hiervoor zullen wij soms, de 1,5 meter doorbreken. Meer informatie hierover vind je via de link van het RIVM onderaan deze pagina.

Kinderfeestjes

Kinderen tot en met 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Hierdoor kunnen de kinderfeestjes op De Hoek ook weer beginnen, echter met een aantal aanpassingen.
Er kunnen maximaal twee ouders/begeleiders mee naar binnen per kinderfeestje. De ouders dienen zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand van het personeel van De Hoek en andere gasten te houden. De kinderen die te gast zijn op het feestje van de jarige dienen dan ook door hun eigen ouders, voor de deur, afgezet te worden. Deze ouders die de kinderen afzetten mogen niet mee De Hoek in.

Escape Room

Er gaat tijdens kinderfeestjes nog steeds altijd een begeleider van De Hoek mee de Escape Room in. Ouders mogen niet mee naar binnen. Een begeleider van De Hoek gaat wel mee naar binnen en houdt 1,5 meter afstand tot de groep door in het daarvoor op de grond met lijnen aangegeven ‘begeleidersvak’ te blijven.

VR-Gaming

Tijdens een VR-Gaming feestje zullen de headsets door het personeel bij de kinderen worden opgezet. Hierbij doorbreken de medewerkers de 1,5 meter. Dit is toegestaan, omdat dit tot een contactberoep behoort. Uiteraard wordt alle VR apparatuur na elke bezoek grondig gereinigd.

Eten en Drinken

Bedienend personeel van De Hoek mag, volgens de richtlijnen van Koninklijke Horeca Nederland bedienen aan tafel.
Boek je een Deluxe feestje? Dan kunnen ouders/begeleiders ook mee de keuken in. Ze krijgen dan een aparte plaats aan tafel, om de 1,5 meter met het personeel te kunnen waarborgen.

Eetbaar Slijm Workshop

Boek je een Eetsbaar Slijm Workshop? Dan kunnen ouders/begeleiders tijdelijk helaas niet mee de keuken in. Dit vanwege de beperkte ruimte. Je kunt wel vanuit de algemene ruimte de keuken in kijken door een groot raam. Een begeleider van De Hoek zal uiteraard wel mee gaan en wij bakken met liefde een pizza voor je als je wel mee wilt eten.

Pub Quizzen, Feestjes op maat en andere evenementen:

Aan een tafel mogen maximaal vier personen zitten. Als je aangeeft tot één gezamenlijk huishouden te behoren mogen er meer mensen aan tafel zitten.
Aan een bar mogen maar maximaal twee personen naast elkaar staan of zitten, met een uitzondering voor grotere huishoudens.
Binnen De Hoek dien je 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Denk hier vooral aan bij het bezoek aan het toilet.
Het personeel van De Hoek mag aan tafel binnen de 1,5 meter bedienen, en tafels, stoelen en menukaarten zullen na elke groep grondig worden schoongemaakt.

Voor meer informatie kun je terecht op de volgende websites.

RIVM algemeen

RIVM over Contactberoepen

Koninklijke Horeca Nederland