0299676573

Emmakade 1A, 1441 ET Purmerend

DIRECT RESERVEREN

Volwassenen

Bar

Na het spelen van een escape room of het beleven van een VR avontuur, wil je zeker nog even nakletsen.
Dat kan bij ons aan de bar onder het genot van een drankje en een borrelhapje. Ook voor grote groepen kun je bij ons terecht en kunnen we jouw verjaardag, receptie of uitje tot een succes maken, met hapjes en drankjes.

Een avond op De Hoek

Houd onze Facebook en Instagram kanalen in de gaten voor speciale avonden op de hoek. Denk aan onze Pubquiz op De Hoek, game toernooien, workshops en alles wat je zelf maar kunt verzinnen of wilt organiseren!

 

Escape Room

Onze Escape Room is uniek in Purmerend. Naast dat het een volledig ingericht piratenschip is, kan deze namelijk aangepast worden op verschillende niveaus. Zo kunnen zowel groepen kinderen als groepen volwassenen, of een combinatie daarvan spelen.

Het verhaal

Het schip van de gemene Kapitein Hoek heeft tijdens een zware storm schipbreuk geleden en is vastgelopen op de rotsen. Voor jullie als groep piraten dé kans om de zeldzame diamant die Kapitein Hoek heeft gestolen terug te vinden. Maar de Kapitein heeft jullie snel door en sluit jullie op in het schip. Weten jullie de schatkamer van Kapitein Hoek te ontdekken en zo de zeldzame diamant terug te vinden?  

De Escape Room is te spelen van 2 tot 10 personen.

Reserveer nu de Escape Room.

 

VR Gaming

Virtual Reality is booming en verovert razendsnel de wereld van het gamen. Tijdens het VR Gamen maak je gebruik van de nieuwste technologie. Zo hebben wij het allernieuwste op VR gebied, de HTC Vive Pro brillen. De headset en twee controllers bieden je de mogelijkheid om in een virtuele wereld rond te bewegen. Je begeeft je dus letterlijk in een andere wereld waar je levensechte avonturen beleeft.  

VR Gaming is geschikt voor jong en oud.

Wil je rustig een spelletje spelen, of je juist flink in het zweet werken. De mogelijkheden om te spelen zijn eindeloos. Wij begeleiden je tijdens het spelen zodat we het aanbod op jouw wensen aanpassen. Binnen de groep kun je dus allemaal je eigen spel kiezen.  

Vooral samen!

En wat is er leuker dan samen te gamen? De Hoek heeft een speciale selectie aan multiplayer games zodat je samen de uitdaging van VR Gaming kan aan gaan. Maar natuurlijk kan je ook gewoon voor single player games kiezen, en kijken wie de hoogste score haalt in verschillende uitdagingen.

Reserveer nu VR Gaming

 

Workshops

Op De Hoek kan je diverse workshops volgen in onze workshop keuken. Zoals een pizza workshop of je eigen high tea maken.
Geen zin om zelf in de keuken te staan. De high-tea is natuurlijk ook los, zonder workshop te boeken. Dan schuif je gewoon lekker aan.
Binnenkort kan je ook bij ons terecht voor een high-wine of high-beer arrangement.

Reserveer nu een workshop