0299-676573

Emmakade 1a, 1441 ET Purmerend

DIRECT RESERVEREN

VR Gaming

De Hoek heeft Purmerends eerste en enige VR Gaming Room!

 

Virtual Reality is booming en verovert razendsnel de wereld van het gamen. Tijdens het VR Gamen maak je gebruik van de nieuwste technologie. Zo hebben wij het allernieuwste op VR gebied, de HTC Vive Pro brillen. De headset en twee controllers bieden je de mogelijkheid om in een virtuele wereld rond te bewegen. Je begeeft je dus letterlijk in een andere wereld waar je levensechte avonturen beleeft.  

VR Gaming is geschikt voor jong en oud.

 

Wil je rustig een spelletje spelen, of je juist flink in het zweet werken. De mogelijkheden om te spelen zijn eindeloos. Wij begeleiden je tijdens het spelen zodat we het aanbod op jouw wensen aanpassen.

Binnen de groep kun je dus allemaal je eigen spel kiezen.  

 

Vooral samen!

En wat is er leuker dan samen te gamen? De Hoek heeft een speciale selectie aan multiplayer games zodat je samen de uitdaging van VR Gaming kan aan gaan. Maar natuurlijk kan je ook gewoon voor single player games kiezen, en kijken wie de hoogste score haalt in verschillende uitdagingen.

 

VR Games zijn te spelen vanaf 6 jaar. De prijzen variëren en kun je hieronder vinden. De kinderfeestjes hebben aparte prijzen, deze kun je hier vinden.

Reserveer nu VR Gaming

 

Prijzen

1 headset, 40 minuten:   € 49,50

2 headsets, 40 minuten:  € 89,50

1 headset, 60 minuten:   € 69,50

2 headsets, 60 minuten:  € 119,50

1 headset, 80 minuten:    € 89,50

2 headsets, 80 minuten:  € 139,50