0299676573

Wijdewormerplein 3, 1456 CB, Wijdewormer

DIRECT RESERVEREN

VR Gaming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Hoek heeft Purmerends eerste VR Gaming Room met de nieuwste techniek!

Virtual Reality is booming en verovert razendsnel de wereld van het gamen. Tijdens het VR Gamen maak je gebruik van de nieuwste technologie. Zo hebben wij het allernieuwste op VR gebied, de HTC Vive Pro brillen. De headset en twee controllers bieden je de mogelijkheid om in een virtuele wereld rond te bewegen. Je begeeft je dus letterlijk in een andere wereld waar je levensechte avonturen beleeft. Ook zijn onze headsets draadloos, en superscherp waardoor je speelervaring de beste is die je tot nu toe gehad hebt.

 

 

VR Gaming is geschikt voor jong en oud.

Wil je rustig een spelletje spelen, of je juist flink in het zweet werken. De mogelijkheden om te spelen zijn eindeloos. Wij begeleiden je tijdens het spelen zodat we het aanbod op jouw wensen aanpassen.

Binnen de groep kun je dus allemaal je eigen spel kiezen.  

 

Vooral samen!

En wat is er leuker dan samen te gamen? De Hoek heeft een speciale selectie aan multiplayer games zodat je samen de uitdaging van VR Gaming kan aan gaan. Maar natuurlijk kan je ook gewoon voor single player games kiezen, en kijken wie de hoogste score haalt in verschillende uitdagingen.

hjtm 

VR Games zijn te spelen vanaf 6 jaar. De prijzen variëren en kun je hieronder vinden. De kinderfeestjes hebben aparte prijzen, deze kun je hier vinden.

Reserveer nu VR Gaming

 

Prijzen

1 headset, 40 minuten:   € 49,50

2 headsets, 40 minuten:  € 89,50

1 headset, 60 minuten:   € 69,50

2 headsets, 60 minuten:  € 119,50

1 headset, 80 minuten:    € 89,50

2 headsets, 80 minuten:  € 139,50